Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΚΟΧΥΛΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ- εκδήλωση αφιερωμένη στον Δημήτρη Μυταρά
Το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας, η Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών Τοπικό Τμήμα Χαλκίδας και το Θέατρο Χαλκίδας, στο πλαίσιο της έναρξης του bioΜechanical festival, σας προσκαλούν το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Μυταρά:


ΚΟΧΥΛΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ


Θα μιλήσουν η ζωγράφος Χαρίκλεια Μυταρά και ο πεζογράφος Χρήστος Αμανατίδης. Ποιήματα και κείμενά του θα διαβάσει η φιλόλογος Βασιλική Λευκούδη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν αποσπάσματα από το αφιέρωμα στον Δ.Μυταρά της εκπομπής “Παρασκήνιο” σε σκηνοθεσία Λάκη Παπαστάθη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσης σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες (350καθίσματα). 

 Τις ημέρες του Φεστιβάλ αναχωρεί λεωφορείο στις 19.30 από την στάση στην Εθνική Τράπεζα της οδού Βενιζέλου για τον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος και στις 23.00 από τον πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος για τη Χαλκίδα.Για περισσότερες πληροφορίες  για όλες  τις εκδηλώσεις και δράσεις του φεστιβάλ  πατήστε εδώ (http://bm-festival.com)